RDD DINXPER FM, VRIJDAG 23 FEBRUARI 2018

De RDD Album Promo!!! voor de maand Februari is het album “RISE” van de Rock/ Metalband GAME ZERO… (Omstreeks 21:30 uur)

Verder muziek van o.a. METALWINGS, Larry Shuffle – Money Diamonds Limousines, The Grit, 10 Rogue, Johnny Deathshadow, PROJECTiON, scallywag.nl, Rise Of The Wood, Draconian, VOODOO CIRCLE, Stryper, The Aurora Project en veel meer van die open the weekend knallers….

We zijn er weer vanaf 19 uur tot middernacht en de presentaties zijn in handen van: Ronald Tuenter en Kevin Tuenter en we zijn te beluisteren via Dinxper FM (www.dinxperfm.nl), via de Dinxper FM Facebook Pagina, vIa TuneIn en uiteraard via de Dinxper FM App, te downloaden in de Aptoide Playstore: https://en.aptoide.com/store/rddradio

Keep on Rocking and PLAY IT LOUD!!!!

Ronald (RDD.Dinxperfm)

More news at:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s